2310629570 Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη steliosmic@gmail.com
Μικροβιολογικό Εργαστήριο Σωτηριάδης Γ. Στέλιος
Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη


Καλώς ήλθατε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, Ιατρού Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου. Το εργαστήριό μας αποτελεί έναν χώρο εξειδικευμένο στη μικροβιολογία και επιδημιολογία, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα μέσα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας και έγκυρα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Ο σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες εργαστηριακές αναλύσεις, βασισμένες σε επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία. Με μια εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων και τεχνικών στο πλευρό μας, διασφαλίζουμε ότι κάθε εξέταση χειρίζεται με προσοχή και επαγγελματισμό. Το εργαστήριο μας λειτουργεί καθημερινά, παρέχοντας τη δυνατότητα αιμοληψίας για τους κατοίκους μετά από προηγούμενη συνεννόηση. Η σωστή οργάνωση και διαχείριση των δραστηριοτήτων μας εξασφαλίζει την έγκαιρη εκτέλεση των εξετάσεων, παρέχοντας τα αποτελέσματα με την απαιτούμενη αξιοπιστία.

Στο εργαστήριό μας, η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε συνέπεια και σεβασμό σε κάθε εξεταζόμενο. Καθένας από εσάς αξίζει αξιόπιστες αναλύσεις, και για αυτόν τον λόγο εργαζόμαστε με προσοχή και αφοσίωση σε κάθε περίπτωση. Τα εργαστηριακά μας αποτελέσματα είναι αξιόπιστα και παρέχουμε επίσης συμβουλές και προτάσεις βασισμένες στα αποτελέσματα αυτά.

 

Αιμοληψίες

Αιμοληψίες

Κατανοούμε ότι η αιμοληψία είναι μια σημαντική διαδικασία για τη διάγνωση και την παρακολούθηση της υγείας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιοχημικές Εξετάσεις

Βιοχημικές Εξετάσεις

Οι βιοχημικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό μέσο για τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση της υγείας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μικροβιολογικές Εξετάσεις

Μικροβιολογικές Εξετάσεις

Οι μικροβιολογικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την ανίχνευση μικροβίων και λοιμώξεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλλιέργειες

Καλλιέργειες

Οι καλλιεργήσεις βιολογικών υγρών είναι ζωτικής σημασίας για τη διάγνωση και την αξιολόγηση διάφορων μικροβιακών λοιμώξεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ορμονολογικές Εξετάσεις

Ορμονολογικές Εξετάσεις

Στο εργαστήριό μας, χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους και αξιόπιστο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουμε ακριβείς και αξιόπιστες ορμονολογικές εξετάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μοριακές Εξετάσεις

Μοριακές Εξετάσεις

Οι μοριακές εξετάσεις αποτελούν μια σύγχρονη και προηγμένη μέθοδο διάγνωσης, η οποία βασίζεται στην ανάλυση του γενετικού υλικού (DNA/RNA) για την ανίχνευση και τον προσδιορισμό μικροβίων, ιών και γενετικών μεταλλαγών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καρκινικούς Δείκτες

Καρκινικούς Δείκτες

Οι καρκινικοί δείκτες είναι βιοχημικά, μοριακά ή ιμουνολογικά μεγέθη που μας δίνουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία ή την εξέλιξη καρκίνου στον οργανισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ