2310629570 Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη steliosmic@gmail.com
hero image
 

Σωτηριάδης Γ. Στέλιος
Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη


 

Γεννήθηκα το 1971 στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο γυμνάσιο και το λύκειο στο De La Salle College το 1988. Αμέσως μετά, ακολούθησα το κάλεσμα της ιατρικής και εισήλθα στη Σχολή Ιατρικής, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου το 1995.

Το 1995 ξεκίνησα την υπηρεσία μου στον Έλληνα Στρατό, όπου υπηρέτησα για δύο χρόνια μέχρι το 1997. Στη συνέχεια, ακολούθησε η επιστροφή στην πατρίδα κάνοντας το Αγροτικό μου μέχρι το 1998.

Ως μέλος της ιατρικής κοινότητας, αποφάσισα να εξειδικευθώ στον τομέα της Βιοπαθολογίας και της Μικροβιολογίας. Ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων της Θεσσαλονίκης, εργαζόμενος ως Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος έως το 2006.

Από το 2006 μέχρι σήμερα, διατηρώ ένα δικό μου εργαστήριο μικροβιολογίας στη διεύθυνση Α. Παπανδρέου 133 στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης. Στο εργαστήριο μου εργάζονται ένας γιατρός και δύο τεχνολόγοι, συνεργαζόμενοι για την παροχή υψηλής ποιότητας εργαστηριακών υπηρεσιών.

Με την εμπειρία μου και την συνεχή εκπαίδευση στα τελευταία επιστημονικά ευρήματα, αποστολή μου είναι να προσφέρω ποιοτικές και αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες. Με γνώμονα την πρόληψη και την πρώιμη ανίχνευση των νοσημάτων, στοχεύω στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και πλήρη ίαση των ασθενειών.

Με τη διαρκή ενημέρωση και τη βαθιά γνώση των παγκόσμιων εξελίξεων στην τεχνολογία, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων διαγνωστικών υπηρεσιών. Επειδή το εργαστήριό μας είναι η πρώτη επιλογή για ανθρώπους που φροντίζουν για τον προληπτικό έλεγχο της υγείας τους, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε την απαιτούμενη προσοχή και επαγγελματισμό.

Ο στόχος μας είναι η πρόληψη, καθώς και η πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση των διαφόρων νοσημάτων, προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματική αντιμετώπιση και πλήρης ίαση. Μέσω των υπηρεσιών μας, παρέχουμε τη δυνατότητα ανίχνευσης νοσημάτων και μικροβίων που μπορεί να απειλούν την υγεία σας, προσφέροντας έτσι έγκαιρη παρέμβαση και θεραπεία.

 

Επιλέγοντας το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εργαστηριακές υπηρεσίες, παρεχόμενες με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην υγεία και την ευεξία σας και προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα και υποστήριξη σε κάθε εξέταση που εκτελούμε.