2310629570 Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη steliosmic@gmail.com
hero image
 

Μοριακές Εξετάσεις
Σωτηριάδης Γ. Στέλιος - Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη


 

Καλωσορίσατε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, Ιατρού Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου. Με έδρα στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, το εργαστήριό μας ειδικεύεται στην πραγματοποίηση μοριακών εξετάσεων.

Οι μοριακές εξετάσεις αποτελούν μια σύγχρονη και προηγμένη μέθοδο διάγνωσης, η οποία βασίζεται στην ανάλυση του γενετικού υλικού (DNA/RNA) για την ανίχνευση και τον προσδιορισμό μικροβίων, ιών και γενετικών μεταλλαγών. Στο εργαστήριό μας, χρησιμοποιούμε σύγχρονη μοριακή τεχνολογία και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουμε ακριβείς και αξιόπιστες μοριακές εξετάσεις.

Οι μοριακές εξετάσεις προσφέρουν πληροφορίες υψηλής ακρίβειας και ευαισθησίας για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και την παρακολούθηση μικροβιακών λοιμώξεων, ιών και γενετικών διαταραχών. Οι μοριακές εξετάσεις επιτρέπουν επίσης τον προσδιορισμό της ανθεκτικότητας σε αντιβιοτικά και την πρόβλεψη της αποτελεσματικότητας της θεραπείας.

 

Στο εργαστήριό μας, η ομάδα επιστημονικού προσωπικού μας αποτελείται από έμπειρους μικροβιολόγους και εργαστηριακούς τεχνίτες, που έχουν εξειδικευτεί στην πραγματοποίηση μοριακών εξετάσεων. Ακολουθούμε όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και πρωτόκολλα για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας μοριακές εξετάσεις, παρέχοντας ακριβείς και αξιόπιστα αποτελέσματα που μπορούν να σας παράσχουν σημαντικές πληροφορίες για την υγεία σας και τη διαχείριση της ασθένειάς σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην υγεία και την ευεξία των ασθενών μας και διασφαλίζουμε ότι η απόλυτη ακρίβεια και η επαγγελματική προσέγγισή μας είναι πάντα προτεραιότητα.