2310629570 Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη steliosmic@gmail.com
hero image
 

Μικροβιολογικές Εξετάσεις
Σωτηριάδης Γ. Στέλιος - Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη


 

Καλωσορίσατε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, Ιατρού Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου. Με έδρα στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, το εργαστήριό μας είναι εξειδικευμένο στην εκτέλεση μικροβιολογικών εξετάσεων.

Οι μικροβιολογικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την ανίχνευση μικροβίων και λοιμώξεων. Στο εργαστήριό μας, διαθέτουμε την τεχνολογία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που απαιτούνται για την ακριβή και αξιόπιστη διεξαγωγή αυτών των εξετάσεων.

Η ομάδα επιστημονικού προσωπικού μας αποτελείται από έμπειρους μικροβιολόγους και εργαστηριακούς τεχνίτες, που έχουν εξειδικευτεί στη διάγνωση μικροβιακών λοιμώξεων. Ακολουθούμε όλα τα αναγνωρισμένα πρωτόκολλα και προδιαγραφές για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

 

Στο εργαστήριό μας, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την ασφάλεια των εξετάσεων που παρέχουμε. Με σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης και προηγμένο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε και να αναλύσουμε μικροοργανισμούς με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους ασθενείς μας τις απαντήσεις που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των μικροβιακών λοιμώξεων. Ανεξάρτητα από το είδος της εξέτασης, διασφαλίζουμε την ακρίβεια των αποτελεσμάτων και παρέχουμε σαφείς και κατανοητές εκθέσεις που σας βοηθούν να λάβετε τις κατάλληλες θεραπευτικές αποφάσεις.

Με την επιλογή μας για τη διεκπεραίωση μικροβιολογικών εξετάσεων στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στην υγεία και την ευημερία σας.