2310629570 Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη steliosmic@gmail.com
hero image
 

Καρκινικούς Δείκτες
Σωτηριάδης Γ. Στέλιος - Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη


 


Καλωσορίσατε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, Ιατρού Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου. Με έδρα στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, το εργαστήριό μας ειδικεύεται στην πραγματοποίηση εξετάσεων για καρκινικούς δείκτες.

Οι καρκινικοί δείκτες είναι βιοχημικά, μοριακά ή ιμουνολογικά μεγέθη που μας δίνουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία ή την εξέλιξη καρκίνου στον οργανισμό. Στο εργαστήριό μας, διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να πραγματοποιήσει ακριβείς και αξιόπιστες εξετάσεις για καρκινικούς δείκτες.

Στο εργαστήριό μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένες μεθόδους ανίχνευσης και ανάλυσης για να εξασφαλίσουμε ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη, τη διάγνωση και την παρακολούθηση του καρκίνου.

 

Οι εξετάσεις για καρκινικούς δείκτες πραγματοποιούνται από έμπειρους επιστήμονες και τεχνίτες με ειδίκευση στον τομέα της μικροβιολογίας και της βιοπάθειας. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή ακριβών και εγκυρών εξετάσεων και προσφέρει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προς όλους τους ασθενείς.

Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, κατανοούμε τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου. Επειδή η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, προσφέρουμε εξειδικευμένη και ατομική προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε ασθενούς.

Εμπιστευθείτε το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου για τις εξετάσεις καρκινικών δεικτών και εμπιστευθείτε την αξιοπιστία και την επαγγελματική φροντίδα της ομάδας μας για την υγεία σας.