2310629570 Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη steliosmic@gmail.com
hero image
 

Καλλιέργειες
Σωτηριάδης Γ. Στέλιος - Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη


 


Καλωσορίσατε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, Ιατρού Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου. Εδρεύουμε στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση διαφόρων καλλιεργειών βιολογικών υγρών, όπως σπέρμα, κολπικό, ούρα, φαρυγγικό κ.ά.

Στο εργαστήριό μας, διαθέτουμε τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις γνώσεις για τη διεξαγωγή ακριβών και αξιόπιστων καλλιεργειών. Οι καλλιεργήσεις βιολογικών υγρών είναι ζωτικής σημασίας για τη διάγνωση και την αξιολόγηση διάφορων μικροβιακών λοιμώξεων.

Οι ειδικοί μικροβιολόγοι μας και ο εξειδικευμένος εργαστηριακός μας προσωπικός ακολουθούν υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας για να εξασφαλίσουν ακριβείς και αξιόπιστες αποτελέσματα. Η διεξαγωγή καλλιεργήσεων γίνεται με ακρίβεια και ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα της επιστήμης.

 

Στο εργαστήριό μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ευαισθησία και την αποτελεσματικότητα των καλλιεργειών. Κατανοούμε ότι οι ακριβείς καλλιεργήσεις είναι κρίσιμες για τη διαγνωστική αξιολόγηση και τη θεραπεία των μικροβιακών λοιμώξεων.

Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας και η επαγγελματική μας προσέγγιση καθιστούν το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας στον τομέα των μικροβιολογικών καλλιεργήσεων. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα αποτελέσματα για την υγεία και την ευημερία σας.