2310629570 Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη steliosmic@gmail.com
hero image




 

Βιοχημικές Εξετάσεις
Σωτηριάδης Γ. Στέλιος - Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη


 


Καλωσορίσατε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, Ιατρού Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου. Με έδρα στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, το εργαστήριό μας εξειδικεύεται στην εκτέλεση βιοχημικών εξετάσεων.

Οι βιοχημικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό μέσο για τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση της υγείας σας. Στο εργαστήριό μας, διαθέτουμε τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υψηλής ποιότητας αναλυτές για την ακριβή και αξιόπιστη διεξαγωγή των βιοχημικών εξετάσεων.

Οι ειδικευμένοι τεχνικοί και ιατροί μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Καθοδηγούμεθα από τις σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις και ακολουθούμε όλα τα αναγνωρισμένα πρωτόκολλα και κατευθυντήριες γραμμές για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων σας.

 

Στο εργαστήριό μας, κατανοούμε τη σημασία της επισταμένης ανάλυσης των βιοχημικών παραμέτρων για την διάγνωση και την παρακολούθηση των νοσημάτων. Παρέχουμε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, όπου οι ασθενείς μας αντιμετωπίζονται με σεβασμό και εξυπηρέτηση.

Η ικανότητά μας να παρέχουμε βιοχημικές εξετάσεις με υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία καθιστά το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου την ιδανική επιλογή για την διάγνωση και την παρακολούθηση της υγείας σας. Επιδιώκουμε να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και να διασφαλίζουμε ότι οι ασθενείς μας λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα και στήριξη που χρειάζονται για τη διατήρηση της υγείας τους.